Tjenester

Gressklipping

Gressklipping Bærum, Oslo

Norsk Gartnerservice klipper både store og små arealer, eng og gressplener. I vår maskinpark har vi store sitteklippere og effektive småklippere. Vi sørger for å ha noe av det beste på markedet av maskiner for å klippe plenene til våre kunder penest mulig og til en konkurransedyktig pris.

Klikk her for mer informasjon om gressklipping

Gjødsling og kalking

Norsk Gartnerservice tilpasser gjødslingen etter behov for å spare miljøet. Vi benytter oss ofte av "biogressklippere" det vil si at gresset blir kuttet opp i små biter og faller tilbake i plenen. Ved løvfall om høsten bruker vi gressklipper til å male løvet slik at grøntanlegget får næring fra løvet også. I gamle og etablerte grøntanlegg blir derfor behovet for annen gjødsling lite.
Trykk her for mer informasjon om gjødsling og kalking

Ugressbekjempelse

Ugressbekjempelse starter egentlig med rett plante på rett sted, og med god og ugressfri jord. Dette kombinert med et godt vedlikehold gjør at behovet for ugressbekjempelse kan holdes på et minimum
Trykk her for å lese mer om ugressbekjempelse

Beskjæring av busker og trær

Beskjæring frukttrær Bærum

Norsk Gartnerservice beskjærer trær, busker og hekker. Hovedsaklig beskjærer vi i vinterhalvåret, plantene er da i hvile og vi har god kapasitet. Det er også lettere å se buskens eller treets oppbygning når løvet har falt.

Trykk her for mer informasjon om beskjæring av busker og trær

Sommerblomster

Norsk Gartnerservice planter ut sommerblomster etter ønske fra kunden. Ofte planter vi først ut blomster som for eksempel stemor som tåler frost, for deretter å bytte ut disse med blomster som har et mer variert flor og holder seg fine helt til høsten.

Trykk her for mer informasjon om sommerblomster

Løvknusing og løvoppsamling

Løvknusing og løvoppsamling Om høsten tar Norsk Gartnerservice gjerne hånd om løvet til våre kunder. Vi ønsker så langt det lar seg gjøre å kverne opp løvet på gressplener med en stor gressklipper som er bygd om til løvknuser. Dette gir naturlig gjødsling for plenen som gjør at vi sparer miljøet.
Trykk her for mer informasjon om Løvknusing og løvoppsamling

Bark og kompostutlegging

Mange ønsker å pynte litt ekstra i buskfelt, rundt trær eller andre steder i grøntanlegget. Til dette egner bark eller kompost seg fint. Det skaper en fin kontrast til en grønn plen eller et buskfelt.

Klikk her for mer informasjon om bark og kompostutlegging

Planting og stell av roser

Et av spesialfeltene til Norsk Gartnerservice er planting og stell av roser. For å få et fint flor og grønne, friske busker kreves det hyppig vedlikehold og gode kunnskaper. Dette tilbyr vi kun våre faste sesongkunder.

Bekjempelse av mose i plen

Det finnes ingen vidunderkurer mot mose i plen, den kan fjernes, men kommer ofte tilbake. Et godt vedlikehold over flere år vil ofte redusere moseproblemet.

Slått av eng og ytterområder

Norsk Gartnerservice har en rekke maskiner som egner seg til slått av eng og ytterområder. Alt fra trådtrimmere til kraftige sitteklippere som effektivt slår langt gress.

Klikk her for mer informasjon om slått av eng og ytterområder

Stubbefresing

En stubbe er sjelden pen i et grøntanlegg, og er upraktisk i forhold til gressklipping mm.

Norsk Gartnerservice har en liten stubbefreser som egner seg godt til fresing av små og middels store stubber. Den er smal og kommer derfor lett frem de aller fleste steder. Den er også forholdsvis lett, som gjør at det ikke blir sjenerende hjulspor.

Klikk her for å lese mer om stubbefresing

Blomsterløk

Få blomster blir mer satt pris på enn blomsterløk som kommer opp av jorden kort tid etter snøen har smeltet. Vi planter tulipaner, narcisser, scilla, snøklokker og flere andre typer løk om høsten.

Klikk her for mer informasjon om blomsterløk

Minigraverjobber

Vi utfører små minigraverjobber som:

  • Rehabilitering av bed og buskfelt. Graveren vår har også klype som effektivt drar opp busker med røtter.
  • Fjerning av komposthauger med minigraver og klype
  • Graving, utlegging og planering av jord

Klikk her for mer informasjon om minigraverjobber