Norsk Gartnerservice AS har spesialisert seg på vedlikehold av grøntanlegg, hager og parker i Oslo, Asker og Bærum.

Norsk Gartnerservice As er et anleggsgartnerfirma som er spesialisert på vedlikehold av grøntanlegg. Vi leier areal på Store Stabæk Gård i Bærum. Her er landlig, men likevel sentralt; bare få minutter unna f.eks E18 og Lysaker eller Sandvika.

Med over 35 års erfaring tilbyr vi våre kunder fagmessig kvalitetsarbeide og serviceavtaler til faste priser. Avtalene går ofte over mange år. Enkelte kunder har vi hatt siden firmaet var nyoppstartet i 1979. I vinterhalvåret har vi også flere kunder som kun ønsker å få utført beskjæring av busker, frukttrær og hekker.

Vi er et lite gartnerfirma med en stabil stab hvor alle, inklusive daglig leder, må være med å jobbe ute. Dette gir en unik nærhet til kundene, og god detaljkunnskap om våre anlegg. Det er den samme gartner som følger opp "sine" anlegg år etter år.

Våre kunder er først og fremst eiendomsselskaper, bedrifter og boligsameier, men også privatpersoner. Vi tilbyr hovedsaklig sesongavtaler til en fast avtalt pris. Sesongavtalens innhold er avhengig av kundens behov og ønsker.

Vi setter kvalitet, redelighet, kommunikasjon og punktlighet høyt, og har etter lang erfaring innarbeidet gode rutiner for oppfølging av våre serviceavtaler.

Norsk Gartnerservice AS:

  • Hovedsaklig løpende sesongavtaler
  • Om vinteren har vi mange enkeltjobber med beskjæring av busker og frukttrær
  • Lite firma som ønsker å yte høy service og god kvalitet
  • Å lykkes med vedlikehold av grøntanlegg krever god planlegging og fagkunnskaper
  • Hos oss får hver ansatt dedikerte kunder gjennom flere år. Dette sikrer god kommunikasjon og kvalitet
  • Sunn økonomi gir trygghet for både kunder, leverandører og ansatte